Michel Thille

Onze diensten

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten

Professionele schoonmaak diensten

Vanuit Zaandam is Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten werkzaam in de regio als ervaren schoonmaker, glazenwasser en gevelreiniger. Wij zijn werkzaam voor particuliere klanten, bedrijven en instellingen. Door het verlenen van uitstekende service en het leveren van topkwaliteit hebben wij inmiddels een trouwe klantenkring opgebouwd in de regio. Wij hebben ook voldoende capaciteit voor nieuwe klanten. Doordat wij een efficiƫnte bedrijfsvoering hebben, kunnen wij alle diensten aanbieden tegen een aantrekkelijk tarief.

Voor de glasbewassing binnen en buiten maken wij gebruik van de beste materialen, hiermee bereiken wij een duurzame en streeploze reiniging van de ruiten. Voor de lager gelegen ramen kunnen wij deze reinigen met spons en wisser. Voor de hoger gelegen ramen maken wij gebruik van telescopische glasbewassing. Goed gelapte ramen zorgen voor een goede lichtinval en geven een pand een representatieve uitstraling.

Ervaring en expertise

Als ervaren schoonmaakbedrijf kunnen wij voor particulieren en bedrijven alle voorkomende schoonmaakdiensten verzorgen. U kunt ons inschakelen voor de reguliere schoonmaak, maar ook hebben wij ons gespecialiseerd in incidentele projecten, zoals opleveringsschoonmaak bij nieuwbouwprojecten of het schoon opleveren van bestaande panden aan nieuwe bewoners. U kunt vertrouwen op onze expertise bij het reinigen en desinfecteren van sanitair, het reinigen van stenen, houten en linoleum vloeren. Ook reinigen wij het meubilair. 

Ervaring en expertise

Specialisme in schoonmaken en glazenwassen

Wij hebben ook als specialisme gevelreiniging. Gevels en gevelbeplatingen kunnen wij met een hogedrukreiniger ontdoen van verontreinigingen en mosvorming. Damwandprofielen zijn relatief moeilijk te reinigen gevelbeplatingen, wij draaien onze hand er niet voor om.

Een verstopping van een dakgoot kan vervelende gevolgen hebben. Doordat het hemelwater niet afdoende wordt afgevoerd, kan lekkage ontstaan, wat grote schade aan een interieur kan veroorzaken. Laat ons regelmatig uw dakgoten ontdoen van vervuilingen, zoals bladerresten om problemen te voorkomen.

Contact ons

Zorgvuldig reinigen

Ook voor een zorgvuldige reiniging van uw zonnepanelen in de regio Zaandam kunt u Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten inschakelen. Zonnepanelen kunnen vervuild raken door de aanslag van bijvoorbeeld fijnstof en vogeluitwerpselen. Hierdoor verliezen de zonnepanelen aan een woning, bedrijf of boerderij aanzienlijk aan rendement. Dit heeft negatieve gevolgen voor de energiebesparing en er wordt meer beroep gedaan op fossiele brandstoffen, wat slecht is voor het milieu.

Zorgvuldig reinigen

Monumentale panden

Heeft u een beschadiging aan uw dak? Bel direct met ons, wij komen langs om het te repareren. Ook voor het schoonmaken van platte daken en dakterrassen bent u bij ons aan het goede adres.

Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, naast de hierboven genoemde diensten? Neemt u dan vandaag dan nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Contact ons

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Kopakker 27, 1541 TP Koog a/d Zaan

06 19180696

infothille@gmail.com

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.