Michel Thille

Projecten

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten

Professionele schoonmaak diensten

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten heeft al veel projecten met succes uitgevoerd voor haar klanten. Klanttevredenheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Bij alle projecten die wij uitvoeren is sprake van maatwerk. Uw wensen en behoeften staan voorop en wij zorgen voor een perfecte uitvoering. Door gebruik te maken van A-merk materialen weten wij het beste resultaat te bereiken. Ook kunt u vertrouwen op ons vakmanschap. Wij hebben ons gespecialiseerd in een veelzijdig pakket aan diensten. Hierdoor kunnen wij u vaak een totaalpakket aanbieden, waardoor wij niets uit hoeven te besteden en dus gunstige tarieven kunnen hanteren.

Hieronder geven wij u een impressie van de projecten die wij al uitgevoerd hebben voor onze klanten in de regio Zaandam. Dit zijn een aantal voorbeelden en het overzicht is niet compleet. Heeft u een project in gedachten en wilt u dat laten uitvoeren door een betrouwbaar bedrijf met een ruime ervaring en wilt u daar niet de hoofdprijs voor betalen? Informeert u dan bij ons wat wij voor u kunnen betekenen. Veel is mogelijk en bespreekbaar

Wilt u

MEER INFORMATIE

Contact ons

Contact

Kopakker 27, 1541 TP Koog a/d Zaan

06 19180696

infothille@gmail.com

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.