Michel Thille

Schoonmaak in Alkmaar

Werkgebied Alkmaar

Glazenwassen en schoonmaken in Alkmaar

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten in Zaandam is onder andere werkzaam in Alkmaar. Wij maken schoon en plegen onderhoud bij bedrijven, gemeenten en instellingen. In de tijd van ons bestaan hebben wij bewezen dat wij optimale kwaliteit en service leveren en dat is niet onopgemerkt gebleven, hierdoor hebben wij een vaste klantenkring opgebouwd, maar er is altijd ruimte voor nieuwe opdrachtgevers.

Tot ons dienstenpakket behoren glasbewassing, de reiniging van kunststof kozijnen, schoonmaken van het sanitair en het reinigen van de vloerbedekking. Ook verzorgen wij ingeval van nieuwbouw de opleveringsschoonmaak. Wij verwijderen achtergebleven cement sporen, stickers en reinigen het pand, zodat deze kraakhelder toont.

Gevels reinigen, reparaties van daken en reiniging zonnepanelen

U kunt ook vertrouwen op onze expertise als wij uw gevel komen reinigen, uw dak komen repareren of uw zonnepanelen van vuil komen ontdoen. U kunt ons inschakelen voor kleine klussen, maar ook beschikken wij over de menskracht om grotere projecten uit te voeren. Aangezien wij alle werkzaamheden zelf uitvoeren heeft u altijd één contact punt, wat belangrijk is voor een heldere communicatie en een snelle voortgang van elke opdracht. Ook veranderende inzichten bij de klant worden hierdoor op tijd opgevangen, waardoor wij ons plan van aanpak kunnen bijstellen.

Maatwerk en heldere offertes

Maatwerk en heldere offertes

Om u de juiste service te leveren hechten wij zeer veel waarde aan maatwerk. Als u een vrijblijvende offerte van ons ontvangt is hierin alles duidelijk gespecificeerd. Onprettige verrassingen achteraf zij hiermee uitgesloten.

 

Flexibel

Tijdens de schoonmaak van een kantoor of bedrijf moet er zo min mogelijk overlast ontstaan voor het personeel. Wij stemmen de tijden dat wij u komen helpen af met u. Hierin zijn wij zeer flexibel.

Bij alle werkzaamheden gebruiken wij milieuvriendelijke middelen.

Contact ons

Deskundigheid

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en houden de vakkennis voortdurend op peil, om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ook hebben zij plezier in hun werk, u zult dat merken aan hun inzet en enthousiasme.

Glazenwassers

Voor glasbewassing gebruiken wij spons en wisser. Ramen op grote hoogte kunnen wij lappen met de inzet van een hoogwerker. Voor moeilijk bereikbare plaatsen draaien wij onze hand ook niet om.

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten hanteert de stelregel: ‘Afspraak is afspraak’, u kunt vertrouwen op onze punctualiteit en onze eerlijke bedrijfsvoering. Kwaliteit en service voeren wij hoog in het vaandel. Bent u dus op zoek naar een glazenwasser en schoonmaker met een goede reputatie in de regio? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende, scherpe offerte.

Meer

INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Kopakker 27, 1541 TP Koog a/d Zaan

06 19180696

infothille@gmail.com

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.