Michel Thille

Schoonmaak in Krommenie

Glazenwasser en schoonmaker in Krommenie

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten is onder andere actief in Krommenie. Binnen deze regio zijn wij actief voor ondernemingen, gemeenten en instellingen op het gebied van glazenwasserij en schoonmaak. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot een gevestigde naam in de omgeving van Krommenie, dit door het leveren van kwaliteit en dit te koppelen aan de service zoals klanten dit mogen verwachten.

Verder zijn wij als bedrijf zeer ervaren in glazenwassen, de reiniging van kunststof kozijnen, reiniging van vloerbedekking en sanitair. Deze werkzaamheden voeren wij al jarenlang uit voor vele bedrijven, gemeenten en instellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de opleveringsschoonmaak bij de realisatie van een nieuwbouwpand.

Gevelreiniging, dakreparatie en de reiniging van zonnepanelen

Voor het stralen van uw gevel kunt u rekenen op Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten. Deze klus kunnen wij ook voor particuliere klanten verzorgen. Ook voor de reiniging van uw zonnepanelen en dakreparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor de kleinere projecten, maar ook grotere projecten zijn bij ons in veilige handen. Gedurende het project heeft u één aanspreekpunt, zodat eventuele miscommunicaties tot het verleden behoren. En veranderen uw wensen en/of behoeften? Dan spelen wij hier op in!

Een heldere offerte

Een heldere offerte

Kiest u voor Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten, dan kiest u voor maatwerk en helderheid in de offerte. 

Wanneer u de klus aan ons toevertrouwt, krijgt u te maken met een flexibele partij. Wij snappen dat u tijdens werktijd op bepaalde tijdstippen liever niet heeft dat wij uw kantoor of bedrijf komen schoonmaken. Wij willen immers niet het werkproces verstoren.

U krijgt te maken met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, die door gerichte bijscholing op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Contact ons

Glasbewassing

Ook voor ruiten op grotere hoogte, kunt u rekenen op onze deskundigheid. Wij maken hierbij gebruik van een hoogwerker. Plekken die wat lastiger te bereiken zijn? Wij weten ze te vinden! Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten heeft als motto “Afspraak is afspraak” en met dat in het achterhoofd voeren wij elke klus uit.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Wij bieden u een concurrerend tarief, welke wij kunnen aanbieden dankzij onze efficiënte bedrijfsvoering. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Meer

INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Kopakker 27, 1541 TP Koog a/d Zaan

06 19180696

infothille@gmail.com

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.