Michel Thille

Schoonmaak in Purmerend

Glazenwasser en schoonmaker in Purmerend

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten heeft onder meer Purmerend als werkgebied. Ook in deze regio verrichten wij diensten voor ondernemingen, gemeenten en instellingen op het gebied van glazenwasserij en schoonmaak. Een goede kwaliteit gekoppeld aan het leveren van uitmuntende service, zorgt ervoor dat wij een gevestigde naam zijn geworden in de regio van Purmerend. Ook uw kantoor of bedrijf kunnen wij reinigen, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in glazenwassen, het reinigen van kunststof kozijnen, reiniging van vloerbedekking en sanitair. Dit zijn werkzaamheden die wij reeds verrichten voor diverse bedrijven, gemeenten en instellingen. Hieronder valt bijvoorbeeld ook de opleveringsschoonmaak van een nieuwbouwpand.

Gevelreiniging, dakreparatie en de reiniging van zonnepanelen

Wilt u uw gevel laten stralen, dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten. Deze klus klaren wij ook voor particulieren. Tevens zijn wij beschikbaar voor dakreparatie en de reiniging van uw zonnepanelen. Ook voor de grote projecten kunt u er op rekenen dat wij de klus klaren. Tijdens de klus heeft u één aanspreekpunt, waarmee eventuele miscommunicatie is uitgesloten. Heeft u veranderende wensen en/of behoeften? Dan spelen wij hier snel op in!

Een heldere offerte

Een heldere offerte

Wanneer u ons inhuurt om de klus te klaren, is er sprake van maatwerk en helderheid met betrekking tot de offerte.

Een keuze voor ons, betekent een keuze voor flexibiliteit. Bij het schoonmaken van kantoren en bedrijven begrijpen wij dat u op bepaalde tijdstippen liever niet heeft dat wij aanwezig zijn. Het verstoren van het werkproces is immers het laatste wat wij willen!

U krijgt te maken met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, die door gerichte bijscholing op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Contact ons

Glasbewassing

Onze glazenwassers kunnen de ramen reinigen met traditionele middelen, maar ook kunnen wij ruiten op grote hoogte bewassen. Dit doen wij met behulp van een hoogwerker. Ook moeilijk bereikbare plaatsen zijn hierdoor geen probleem voor ons.

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten is u graag van dienst. Ons motto is: “Afspraak is afspraak” en dat maken wij waar door het leveren van topkwaliteit en de hierbij behorende service. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Dat is vanzelfsprekend mogelijk. Wij bieden u een concurrerend tarief, welke wij kunnen aanbieden dankzij onze efficiënte bedrijfsvoering. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Meer

INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Kopakker 27, 1541 TP Koog a/d Zaan

06 19180696

infothille@gmail.com

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.