Michel Thille

Schoonmaak in Zaandam

Werkgebied Zaandam

Glazenwasser en schoonmaker in Zaanstad

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten in Zaandam heeft als werkgebied Zaanstad, waar wij diensten verrichten voor ondernemingen, gemeenten en instellingen. Ons dienstenpakket bestaat uit schoonmaak en onderhoud. Door het leveren van prima kwaliteit en onze servicegerichtheid zijn wij een gevestigde naam in de regio. Graag verzorgen wij de schoonmaak van een kantoor of bedrijf.

Wij hebben ons ook gespecialiseerd in glazenwassen, het reinigen van kunststof kozijnen, reiniging van vloerbedekking en het sanitair. Ook de opleveringsschoonmaak van nieuwbouw panden behoort tot ons dienstenpakket. Ontsierende cement resten en stickermateriaal wordt verwijderd en het pand wordt grondig gereinigd.

Gevels reinigen, reparaties van daken en reiniging zonnepanelen

Ook voor het reinigen van gevels, het repareren van daken en de reiniging van zonnepanelen kunt u ons inschakelen. Wij beschikken over voldoende capaciteit om kleine klussen aan te nemen, maar ook grote projecten behoren tot de mogelijkheden. U krijgt nooit te maken met een wirwar van contactpersonen, u heeft altijd maar één aanspreekpunt, wat een duidelijke communicatie bevordert en onduidelijkheden uitsluit. Hiermee kunnen wij ook direct inspringen als de wensen en behoeften van de klant veranderen en nieuwe afspraken realiseren.

Maatwerk en heldere offertes

Maatwerk en heldere offertes

Bij alle klussen en projecten is sprake van maatwerk. In onze vrijblijvende offertes wordt met alles rekening gehouden, zoals meerwerk. Hierdoor komt u nooit achteraf voor onprettige verrassingen te staan.

Bij het schoonmaken van kantoren en bedrijven houden wij goed rekening met wanneer wij het beste de werkzaamheden kunnen uitvoeren. U kunt vertrouwen op onze flexibiliteit bij het indelen van de werkzaamheden, om zo het werkproces zo min mogelijk te verstoren. Wij respecteren het milieu en gebruiken alleen maar milieuvriendelijke middelen van goede kwaliteit.

Contact ons

Vakmanschap

U krijgt te maken met enthousiaste en goed opgeleide medewerkers, die door gerichte bijscholing op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied.

Glasbewassing

Onze glazenwassers kunnen de ramen lappen met traditionele middelen, maar ook kunnen wij ruiten op grote hoogte bewassen met behulp van een hoogwerker. Ook moeilijk bereikbare plaatsen zijn geen probleem voor ons.

Michel Thille Glazenwasserij & Schoonmaakdiensten is u graag van dienst voor kleine of grote schoonmaak opdrachten. Ons motto is: “Afspraak is afspraak” en dat maken wij waar door het leveren van topkwaliteit en optimale service. Mogen wij u een offerte sturen? Deze is altijd vrijblijvend en zonder scherpe kantjes en u zult versteld staan van de concurrerende tarieven die wij dankzij een efficiënte bedrijfsvoering kunnen aanbieden. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Meer

INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Kopakker 27, 1541 TP Koog a/d Zaan

06 19180696

infothille@gmail.com

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.